Hawke rekao da mu je jedan vestern promijenio život: Izgubio sam interes za sve drugo

Foto: EPA

BILI glumci ili ne, svi imamo onu jednu televizijsku seriju koje ćemo se uvijek sjećati i za koju bismo sa sigurnošću mogli reći da nam je omiljena. Jedan filmski klasik, vestern Georgea Roya Hilla iz 1969., bio je to za glumca Ethana Hawkea.

Slavni glumac jednom je prilikom u intervjuu za A. Frame otkrio kako mu je vestern Butch Cassidy and the Sundance Kid promijenio život. Naime, nakon što ga je pogledao u kinu kao dječak, više ništa za njega nije bilo isto, prenosi Far Out Magazine. Ovaj film bio je također jedan od razloga zašto je Hawke, umjesto pisca, odlučio biti glumac.

"Sjećam se da su u kinu emitirali Butcha Cassidyja i Sundance Kida. Imao sam vjerojatno oko devet godina. Tata me odveo u kino i nakon što sam pogledao film, izgubio sam interes za sve drugo. Bio sam zauvijek promijenjen do kraja filma", rekao je tada Hawke.

Vestern Butch Cassidy and the Sundance Kid smješten je u Wyomingu tijekom 1890-ih godina, a prati Butcha Cassidyja (Paul Newman) i Sundance Kida (Robert Redford) koji predvode bandu odmetnika. Kad jedna pljačka vlaka krene po zlu, Butch i Sundance se pronađu u bijegu s potjerom za petama.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.