HBO pronašao zvijezdu nove superherojske serije koju uspoređuju s Pravim detektivom

Foto: EPA/Screenshot: YouTube/Warner Bros

HBO je pronašao glavnog glumca za nadolazeću DC-jevu superherojsku seriju Lanterns, potvrdio je The Hollywood Reporter. Nakon što je Josh Brolin odbio ulogu Hala Jordana, poznatijeg kao Green Lantern, slavnog superheroja utjelovit će Kyle Chandler.

Serija Lanterns godinama je u fazi razvoja, a u lipnju ove godine napokon je dobila zeleno svjetlo. Na seriji rade Chris Mundy, izvršni producent Ozarka, Damon Lindelof, koji je radio na serijama Watchmen i Lost, te pisac stripova Tom King. Sva trojica pišu scenarij za seriju, a Mundy će biti izvršni producent.

Seriju uspoređuju s Pravim detektivom

Za razliku od većine superherojskih serija, Lanterns će imati malo mračniju atmosferu, u stilu hit-serije Pravi detektiv. Radnja će pratiti ostarjelog Jordana koji nevoljko postaje mentor Johnu Stewartu, mlađem članu Green Lantern Corpsa i jednom od prvih crnačkih superheroja u povijesti DC-jevog izdavaštva.

HBO trenutno traži ostatak glumačke postave i redatelje za seriju. Za ulogu Johna Stewarta traže mladog i nepoznatog glumca. Serija će se snimati od siječnja do lipnja u Atlanti.

Chandler se proslavio ulogom trenera Erica Taylora u seriji Friday Night Lights, za koju je nagrađen Emmyjem. Igrao je i jednu od glavnih uloga u popularnoj triler-seriji Bloodline, koja se prikazivala na Netflixu. Neki od najznačajnijih filmova u njegovoj karijeri su blockbusteri Godzilla: King of the Monsters i Godzilla vs. Kong te biografski film First Man.

Posljednja uloga bila mu je u Showtimeovoj seriji Super Pumped iz 2022. godine, u kojoj je glumio uz Umu Thurman.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.