Heather Graham je prekršila strogo obiteljsko pravilo kako bi glumila u 18+ filmu

HEATHER Graham je progovorila o tome zašto je prekršila strogo obiteljsko pravilo kako bi glumila u filmu Boogie Nights i kako joj je uloga Rollergirl u ovom filmu iz 1997. bila presudna za karijeru. U razgovoru za podcast Inside of You Graham je priznala da se u početku držala savjeta svoje obitelji da izbjegava uloge sa seksualnim sadržajem. No, suočena s ograničenim ulogama, shvatila je da će za napredak u karijeri morati riskirati i prihvatiti kompleksnije likove. Odlučila je ignorirati obiteljske zabrane jer je smatrala da je scenarij izvanredan i da će film biti uspješan.

"Bila sam prestravljena"

Iako je uloga Rollergirl bila ključna za njezinu glumačku karijeru, Graham je priznala da je snimanje prvih scena bez odjeće bilo zastrašujuće.

"Kao žena, uvijek razmišljate o tome kako će ljudi primijetiti vaše mane", rekla je Graham, prisjećajući se kako se trudila ući u lik i zaboraviti svoje nesigurnosti. U konačnici, uloga joj je donijela popularnost i nove prilike u Hollywoodu, a ona je taj korak smatrala prekretnicom u karijeri.

Nakon uspjeha filma Boogie Nights Graham je nastavila karijeru u hitovima poput Austin Powers: The Spy Who Shagged Me i The Hangover. No, priznaje da joj je trebalo dosta vremena da prevlada sumnje i pritiske u industriji.

"Puno sam radila na tome da otkrijem što zapravo želim i idem za time, umjesto da pokušavam zadovoljiti očekivanja drugih", izjavila je Graham.

O čemu se radi u filmu Boogie Nights?

Radnja prati život Eddieja Adamsa (Mark Wahlberg), mladića iz Kalifornije koji postaje zvijezda industrije filmova za odrasle pod imenom Dirk Diggler. Smješten u razdoblje 70-ih i 80-ih godina, film istražuje uspon i pad likova u ovoj kontroverznoj industriji, njihove međusobne odnose, kao i sve opasnosti koje slava sa sobom donosi.

Osim Marka Wahlberga i Heather Graham, u filmu glume i Julianne Moore, Burt Reynolds, John C. Reilly te Philip Seymour Hoffman. Ova impresivna glumačka postava osigurala je Boogie Nightsu status kultnog filma. Ima visoke ocjene kritičara i danas se smatra značajnim djelom u filmskoj povijesti, posebno zbog načina na koji prikazuje živote likova iza kulisa industrije i kako slava utječe na njihove osobne odnose i psihu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.