Horor koji ima 86% na Rotten Tomatoesu oduševio je Stephena Kinga

Screenshot: YouTube/IFC Films

STEPHEN King oduševljen je hororom In a Violent Nature, novim slasherom koji su kritičari ocijenili s 86% na Rotten Tomatoesu.

Film je napisao i režirao Chris Nash, a kanadski slasher prati nijemog ubojicu koji vreba grupu tinejdžera u divljini Ontarija, pri čemu se većina događaja odvija iz perspektive ubojice.

Glumačku postavu čine Ry Barrett, Andrea Pavlovic, Cameron Love, Reece Presley, Liam Leone, Charlotte Creaghan, Lea Rose, Sam Roulston, Alexander Oliver, Lauren-Marie Taylor i Timothy Paul McCarthy.

Renomirani pisac, kojeg najbolje znamo po njegovim horor romanima i pričama, pohvalio je na X-u ovogodišnji film koji je imao premijeru na Filmskom festivalu Sundance u siječnju.

"IN A VIOLENT NATURE: Ako ste u potrazi za slasherom, ovaj film će odraditi posao. Film je usporen, gotovo trom, ali kada krv teče, teče u potocima. Ubojica u svojoj maski izgleda kao najstrašniji Minion na svijetu", napisao je King, prenosi Screen Rant.

Film je oduševio kritičare, ali je podijelio gledatelje

Zbog svoje jedinstvene perspektive In a Violent Nature privukao je pažnju kritičara. Film se počeo prikazivati u kanadskim i američkim kinima 31. svibnja ove godine i oduševio je kritičare koji su ga ocijenili s 86% na Rotten Tomatoesu. 

No, gledatelji nisu impresionirani, zbog čega horor ima 44% od publike na Rotten Tomatoesu. Mnogi od njih pišu da je prespor.

"90% filma je gledanje zlikovca kako sporo hoda šumom. Nema napetosti, a scene krvoprolića su rijetke. Dosadno, dosadno, dosadno", napisao je jedan gledatelj.

"Johnny bi u dating-aplikaciji trebao napisati da uživa u dugim šetnjama šumom", dodao je drugi.

Film In a Violent Nature krajem godine doći će na američki streaming-servis Shudder. Nije poznato hoće li biti dostupan u Europi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.