Hugh Grant je sam pisao svoje scene za nadolazeći nastavak Dnevnika Bridget Jones

Screenshot: YouTube/Universal Pictures

HUGH Grant je u nedavnom intervjuu za Vanity Fair otkrio da je radio na scenariju za nadolazeći nastavak serijala Dnevnik Bridget Jones, nazvan Bridget Jones: Mad About the Boy. Romantični film je adaptacija istoimenog romana autorice Helen Fielding.

Grant je utjelovio Daniela Cleavera u prva dva nastavka serijala, ali odbio se pojaviti u trećem filmu koji je izašao 2016. godine.

"Moj lik se nije uklopio u tu priču, jednostavno nije pripadao tamo pa sam se odlučio povući", objasnio je glumac, piše IndieWire.

Hugh Grant u ulozi Daniela Cleavera

Što se tiče filma Mad About the Boy, Grant se htio pobrinuti da se njegov lik uklopi u priču jer su producenti inzistirali na njegovom povratku. Glumac je prepravio scene u kojima se pojavljuje njegov lik, a ostatku ekipe svidjele su se promjene pa su ih ubacili u film.

"Svidio mi se scenarij, rasplakao me, i htio sam im pomoći oko svojih scena, ali u ovoj priči stvarno nema mjesta za Daniela Cleavera. No, htjeli su da se pojavi u filmu i na kraju su napravili nešto što mi se nije svidjelo", izjavio je glumac. Nakon što je izrazio svoje nezadovoljstvo, ostatak tima mu je dopustio da sam napiše svoje scene.

Glumac je rekao da mu je knjiga Mad About the Boy najbolja u cijelom serijalu.

"To je apsolutno najbolja knjiga o Bridget Jones, i mislim da je jako smiješna i jako, jako dirljiva", dodao je. "Pojavljujem se u samo nekoliko scena, na setu sam bio tjedan dana i to je to. No, kada pogledate film, ganut će vas."

U novom nastavku Dnevnika Bridget Jones više nećemo gledati Bridgetinog supruga, Marka Darcyja, kojeg je utjelovio Colin Firth. Naime, Mark je umro u romanu autorice Helen Fielding, a Bridget, koju glumi Renée Zellweger, ostala je udovica i nakon nekog vremena okrenula se online spojevima.

Njezinog novog ljubavnika utjelovit će Leo Woodall, 27-godišnji glumac kojeg smo mogli vidjeti u Netflixovoj hit-seriji One Day.

Film Bridget Jones: Mad About the Boy imat će premijeru na Valentinovo 2025. godine. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.