Hugh Jackman je dva slavna glumca iz X-Mena nazvao britanskim Pacinom i De Nirom

Foto: EPA

HUGH Jackman mnogima je omiljeni X-Men, jedan od superjunaka mutanata koji su štitili sebe, ali i cijeli svijet od zlih sila. Jackman je u filmovima glumio Logana, odnosno Wolverinea, a nedavno je reprizirao ulogu u Marvelovom blockbusteru Deadpool & Wolverine, u kojem je imao glavnu ulogu uz Ryana Reynoldsa. 

Iako je Jackman trenutno opet velika zvijezda o kojoj se priča, glumac dobar dio svoje slave duguje X-Men filmovima. Jednom prilikom, u intervjuu za BBC, osvrnuo se na suradnju sa slavnim i nagrađivanim glumcima Patrickom Stewartom i Ianom McKellenom, koji su u filmovima glumili Professora X-a (Charlesa Xaviera) i Magneta (Erika Lehnsherra).

"Bilo je fantastično. Raditi s Ianom i Patrickom na svom prvom holivudskom filmu bilo je jednostavno fantastično. Za mene su oni Pacino i De Niro, ali u engleskoj verziji. U svjetskim razmjerima imaju širi raspon talenata. Osjećao sam strahopoštovanje prema njima. Ian me povukao na stranu prvog dana i malo smo popričali, što me učinilo opuštenijim. Bio sam nervozniji radeći s njima nego s nekim holivudskim glumcima", rekao je tada Jackman, prenosi Far Out Magazine. 

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.