Hvaljena Netflixova triler serija obnovljena za treću sezonu

Screenshot: YouTube/Netflix

NETFLIXOVA politička triler serija Diplomatkinja (The Diplomat) obnovljena je za treću sezonu samo nekoliko tjedana prije premijere druge sezone.

Produkcija treće sezone već je u tijeku i odvija se u Londonu i New Yorku. Vijest o trećoj sezoni potvrdila je Netflixova direktorica razvoja sadržaja Bela Bajaria, koja je posjetila Bloomberg Screentime konferenciju u Los Angelesu. 

Seriju Diplomatkinja kreirala je Debora Cahn, koja je poznata po serijama Homeland, Vinyl i The West Wing. Prva sezona serije premijerno je prikazana u travnju 2023. godine i dočekale su je pohvale publike i kritičara. Na Rotten Tomatoesu trenutačno ima 84%.

Glumačku postavu predvodi Keri Russell, a uz nju glume Rufus Sewell, Allison Janney, David Gyasi, Ali Ahn, Rory Kinnear i Ato Essandoh. Russell je za svoju izvedbu dobila nominacije za Emmyja i Zlatni globus, a sama serija nominirana je za Zlatni globus u kategoriji najbolje dramske serije.

 

Druga sezona vraća se na Netflix 31. listopada ove godine. Službeni sinopsis za drugu sezonu glasi: "Smrtonosna eksplozija u srcu Londona uništava svijet američke ambasadorice Kate Wyler (Russell). Dok pokušava obnoviti svoj život koji je u rasulu i vratiti tim koji se raspao, Kateini najgori strahovi se ostvaruju - za napad koji ju je doveo u Ujedinjeno Kraljevstvo nije kriva suparnička država, već netko iz britanske vlade."

"Dok Kate traži istinu, njezin jedini pravi saveznik je skoro-bivši suprug Hal Wyler (Sewell), koji je još uvijek živ i uključen u sve što se događa. Suočava se s napetostima u braku, složenom dinamikom s britanskim ministrom vanjskih poslova, Austinom Dennisonom (Gyasi), i prijetećim posjetom potpredsjednice Grace Penn (Janney)."

Izvršni producenti serije su Cahn, Russell, Janice Williams i Alex Graves.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.