Izašao je trailer za 2. sezonu trilera koji nazivaju jednom od najboljih serija ikad

Screenshot: Youtube

Druga sezona serije Severance konačno je dobila prvi trailer, koji nagovještava nastavak slojevite priče o korporativnom distopijskom svijetu. Serija koju mnogi smatraju trenutno najvećim hitom platforme Apple TV+ privukla je nevjerojatnu pozornost i oduševljenje publike i kritičara, a u drugu sezonu uloženo je gotovo 200 milijuna dolara.

Prva sezona Severancea brzo je postala jedna od najhvaljenijih serija na televiziji. Na Rotten Tomatoesu serija ima impresivnih 97 posto, dok na IMDb-ju ima prosječnu ocjenu 8.7. Završna epizoda prve sezone ima nevjerojatnu ocjenu 9.7.

Radnja je smještena u korporativni svijet u kojem zaposlenici mogu odabrati implantaciju uređaja koji im omogućuje potpuni prekid između poslovnog i privatnog života. Tako, kad ulaze u ured, nemaju sjećanje na privatni život, a kad izlaze s posla, zaboravljaju sve što se dogodilo na radnom mjestu. Iako zvuči kao idealno rješenje za one koji nisu zadovoljni poslom, serija se upušta u duboka pitanja: što se događa s osobom koja postoji samo na poslu i nema sjećanja izvan tog konteksta?

 

Serija se može pohvaliti zvjezdanom postavom koju predvode Adam Scott i Britt Lower. Pojavljuju se i Patricia Arquette, John Turturr, Zach Cherry, Christopher Walken i Trammel Tillman. Veliki dio epizoda režirao je Ben Stiller.

"Ovo je prvi put da radim na drugoj sezoni bilo koje serije. Prijašnje projekte uvijek bi otkazali, ali sa Severanceom osjećam da publika ima očekivanja. Naš cilj je da opravdamo ta očekivanja i ostanemo vjerni svojoj viziji", izjavio je Stiller za Variety.

Druga sezona Severancea izlazi 17. siječnja 2025. Sudeći prema traileru, očekuje nas dodatno istraživanje kompleksnog svijeta koji se razvija na granici između stvarnosti i distopije.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.