Izašao je trailer za drugi dio Dine

Screenshot: Youtube

WARNER BROS. je na svom YouTube kanalu objavio prvi trailer za iščekivani film Denisa Villeneuvea Dina: Drugi dio, snimljen po romanu Franka Herberta. U impresivnom traileru prvi put su prikazani Florence Pugh kao princeza Irulan te Austin Butler kao zastrašujući Feyd-Rautha Harkonnen. Možemo vidjeti i ključni trenutak filma - Paul Atreides jaše divovskog pješčanog crva.

Timothée Chalamet se vraća u ulozi Paula Atreidesa, dok se Rebecca Ferguson vraća kao njegova majka Jessica Atreides. Oboje su u bijegu nakon smrti patrijarha, vojvode Leta Atreidesa, kojeg je u prošlom nastavku glumio Oscar Isaac. Josh Brolin im se pridružuje kao Gurney Halleck, Paulov učitelj i tjelohranitelj koji se zakleo da će štititi kuću Atreides, dok se uloga Zendaye kao Chani, članice plemena Fremen, znatno proširuje nakon što se u prethodnom filmu pojavila samo nakratko.

 

U film se također vraćaju Stellan Skarsgård kao zli barun Harkonnen i Dave Bautista kao Glossu Rabban, jedan od vojnih lidera kuće Harkonnen. Ostali članovi glumačke ekipe uključuju Javiera Bardema kao Stilgara, vođu Fremena, Charlotte Rampling kao Časnu majku Gaius Helen Mohiam, Léu Seydoux kao Lady Margot i Stephena McKinleyja Hendersona kao Thufira Hawata, piše Collider.

Villeneuve je za nastavak rekao da je u pitanju epski ratni film u kojem posjećujemo nove lokacije i u potpunosti je snimljen u IMAX-u.

Paul Atreides (Timothée Chalamet), princ Arrakisa čija obitelj je izdana, a budućnost velikog vođe proreklo mu je sestrinstvo Bene Gesserit, tajni matrijarhalni red s nadljudskim sposobnostima, ostao je bez svega nakon masakra njegove obitelji i uništenja kuće koje je počinila suparnička obitelj iz kuće Harkonnen. 

Tijekom događaja u Dini Paula su proganjale vizije lijepe Chani, žene s intenzivno plavim očima, prije nego što ju je susreo u pustinji pješčanog planeta te nakon pobjede u dvoboju bio primljen u njeno pleme ratnika, poznatih kao Fremeni.

Dina: Drugi dio dolazi u kina širom svijeta 3. studenog. Gledatelji s nestrpljenjem očekuju nastavak ove epske priče te žele vidjeti kako će se Paul Atreides nositi sa svojom sudbinom i borbom protiv zle kuće Harkonnen. Uz impresivan glumački ansambl i redateljsku palicu talentiranog Denisa Villeneuvea, ovaj film obećava vizualni spektakl i dublje uranjanje u bogati svijet Franka Herberta.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.