Izašao je trailer za drugi dio treće sezone Bridgertona, fanovi ne mogu doći sebi

Screenshot: YouTube/Netflix

NETFLIX je objavio službeni trailer za drugi dio treće sezone Bridgertona. Bridgerton je jedna od najuspješnijih serija streaming giganta, a treća sezona je veliki hit među obožavateljima serije. Trailer za drugi dio najnovije sezone brzo je postao viralan - u manje od deset sati trailer je skupio više od 41 milijun pregleda na YouTubeu.

UPOZORENJE Tekst sadrži spoilere! Ako još uvijek ne želite znati detalje iz prvog dijela treće sezone Bridgertona, nemojte čitati dalje.

U središtu treće sezone hit-serije nalaze se Penelope Featherington i njezin najbolji prijatelj i simpatija Colin Bridgerton. Sramežljiva Penelope konačno je odlučila izaći iz sjene i promijeniti svoj imidž jer želi što prije pronaći muža kako bi se odselila od kuće. Budući da je Penelope u slobodno vrijeme Lady Whistledown, u potrazi je za muškarcem koji će joj dati određenu dozu privatnosti kako bi nastavila sa svojim dosadašnjim poslom.

Penelope je godinama bila zaljubljena u Colina, ali nakon njegove izjave u drugoj sezoni, kada je pred svojim prijateljima rekao da joj se nikad neće udvarati, shvatila je da treba krenuti dalje. Potencijalnog muža pronašla je u samozatajnom Lordu Deblingu, kojem se svidjela čim ju je bolje upoznao.

Sve se zakomplicira kada Colin počne razvijati romantične osjećaje prema svojoj najboljoj prijateljici te joj uništi planove za brak s Deblingom. No na kraju prvog dijela treće sezone Colin i Penelope završe skupa i odluče se zaručiti.

Što nas čeka u drugom dijelu nove sezone?

U traileru za drugi dio sezone doznajemo da će Penelopin identitet kao Lady Whistledown izazvati tenzije u odnosu između nje i Colina. Njezina bivša najbolja prijateljica i Colinova sestra Eloise ne može vjerovati da Pen nije otkrila svom zaručniku da ima tajni identitet, zbog čega joj prijeti da će ona to učiniti ako istina ne izađe na vidjelo.

 

Fanovi su oduševljeni novim trailerom

Kako navodi Variety, prvi dio treće sezone Bridgertona imao je najuspješniju premijeru u povijesti serije, jer ga je u četiri dana pregledalo više od 41 milijun ljudi.

Reakcije na društvenim mrežama upućuju na to da su gledatelji jednako uzbuđeni i oko drugog dijela sezone.

"Ova sezona je luda. Zašto ulažem toliko pažnje u seriju koju nisam planirala shvaćati ozbiljno? Kakva je ovo droga?" našalila se jedna gledateljica na YouTubeu.

"Drugi dio treba doći što prije", napisala je druga obožavateljica, dok je treća dodala: "Drugi dio će definitivno biti zabavan."

"Nadam se da će drugi dio biti jednako dobar kao i njegov trailer", napisala je četvrta.

Drugi dio treće sezone Bridgertona dolazi na Netflix 13. lipnja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.