Izašao je trailer za drugu sezonu jedne od najkontroverznijih modernih serija

Screenshot: YouTube/Amazon Prime Video

AMAZON Prime Video objavio je službeni trailer za drugu sezonu serije Gospodar prstenova: Prstenovi moći (The Lord of the Rings: The Rings of Power). Iako su prvu sezonu kontroverzne serije dočekale oštre kritike obožavatelja zbog odmaka od izvornog materijala, gledatelji pišu da trailer za drugu sezonu izgleda obećavajuće.

Prstenovi moći su najskuplja televizijska serija svih vremena, a kreirali su je J. D. Payne i Patrick McKay. Serija je smještena u drugo doba Međuzemlja i inspirirana je dodacima na kraju romana Gospodar prstenova autora J. R. R. Tolkiena, koji opisuju povijest i mitologiju Međuzemlja.

 

Nova sezona fokusirat će se na Saurona i njegov povratak nakon što ga je Galadriel prognala na kraju prve sezone. Sauron će nadgledati stvaranje Prstenova moći kojima će vladati njegov Jedinstveni prsten.

U drugoj sezoni glumit će Morfydd Clark, Charlie Vickers, Robert Aramayo, Benjamin Walker, Ismael Cruz Córdova, Charles Edwards, Cynthia Addai-Robinson, Sophia Nomvete, Tyroe Muhafidin, Daniel Weyman, Megan Richards, Lloyd Owen, Ema Horvath i Sam Hazeldine.

Dio gledatelja je skeptičan

Trailer za drugu sezonu Prstenova moći u jednom je danu skupio više od 2.8 milijuna pregleda, a komentari su većinom pozitivni. No, dio gledatelja i dalje je skeptičan jer ih je razočarala prva sezona.

"Bez obzira na scenarij, serija je vizualno prekrasna", "Mislim da ovo izgleda odlično, puno bolje od prve sezone", "Neću lagati, trailer izgleda obećavajuće", neki su od pozitivnijih komentara.

"Izgleda bolje od prve sezone, ali to nije neko postignuće", "Podijeljen sam oko ovoga", "Trailer izgleda profesionalno, ali dijalozi djeluju tako prazno", "Ne sviđa mi se trailer, ali svejedno ću pogledati seriju", pisali su gledatelji koji nemaju visoka očekivanja od druge sezone.

Prve tri epizode druge sezone serije Gospodar prstenova: Prstenovi moći bit će dostupne na streaming-servisu Amazon Prime Video 29. kolovoza ove godine. Nove epizode izlazit će svaki tjedan.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.