Izašao je trailer za drugu sezonu Netflixove hit-serije, izlazi 31. listopada

Screenshot: Youtube

POLITIČKI triler Diplomatkinja osvojio je publiku, čak i srušio hvaljenog Noćnog agenta s vrha liste najgledanijih serija. Taj Netflixov hit vraća se s drugom sezonom 31. listopada.

Radnja prati karijeru diplomatkinje Kate Wyler u veleposlanstvu SAD-a u Londonu. Protagonistica dobiva mandat veleposlanice u Londonu, no to ima velik utjecaj na njezin rad i osobni život. Sve se to događa dok se u pozadini odvija međunarodna kriza.

Nakon eksplozivnog završetka prve sezone uskoro ćemo saznati što se točno dogodilo nakon zapanjujuće posljednje scene.

"Sve što smo mislili da znamo o Wylersima, mijenja se", najavljuje Netflix.

Zaplet druge sezone obilježit će i dolazak potpredsjednice Sjedinjenih Američkih Država Grace Penn, koju glumi Allison Janney.

Podsjetimo, glavnu ulogu u seriji ima Keri Russell, koja je rekla da ju je scenarij za seriju odmah očarao i da nije mogla odbiti ulogu.

"Nisam bila u potrazi za još jednom serijom. Imala sam lijepo iskustvo sa serijom The Americans i imam ispunjen život kod kuće. Imam djecu koja još idu u školu, pa jednostavno nalazim razloge da ne prihvatim snimanje. Ali pretpostavljam da je razlog bila Debora Cahn, autorica serije, i njezin specifični tip oštrog političkog žargona pomiješan s njezinim humorom", rekla je Russell.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.