Izašao je trailer za novi film Mela Gibsona, ljudi pišu: Ovo izgleda dobro

Screenshot: YouTube/Lionsgate Films

STUDIO Lionsgate Films objavio je prvi trailer za novi film Mela Gibsona, nazvan Rizičan let (Flight Risk). Akcijski triler Rizičan let je prvi film koji je Gibson režirao nakon drame Greben spašenih (Hacksaw Ridge) iz 2016. godine.

Glavne uloge igraju Mark Wahlberg, Michelle Dockery i Topher Grace. Wahlberg je utjelovio pilota Daryla Bootha koji je zadužen za prijevoz FBI agentice Madelyn Harris (Dockery) i zaštićenog svjedoka Winstona (Grace) koji svjedoči protiv mafijaške obitelji s kojom je radio u prošlosti. No, stvari se zakompliciraju kada Harris i Winston shvate da je Booth plaćeni ubojica poslan da ubije svjedoka.

Scenarij za film napisao je Jared Rosenberg. Rizičan let producirali su Gibson, John Davis, John Fox i Bruce Davey.

 

Reakcije su podijeljene

Iako je trailer za film na YouTubeu skupio uglavnom pozitivne reakcije, korisnici na ostalim društvenim mrežama su podijeljeni.

"Ovo izgleda dobro, ali zašto današnji filmovi otkrivaju gotovo cijelu radnju u traileru?" napisao je jedan korisnik YouTubea.

"Čekajte, Marky Mark nije neki skromni herojski pilot? Možete računati na to da ću pogledati ovaj film", dodao je drugi.

"Mel nikada nije režirao loš film. Ovo izgleda jako zabavno. Osim toga, ćelavi Mark je definitivno zanimljiv zlikovac", dodao je treći.

"Film izgleda kičasto. No, režirao ga je Gibson, tako da ću mu dati šansu. Nisam njegov obožavatelj i Wahlberg mi je prosječan glumac, ali možda je redatelj uspio izvući nešto iz njega", jedan je od negativnijih komentara.

"Filmovi u kojima su likovi zapeli na jednoj lokaciji mogu biti dobri, ali da bi bili uspješni, potreban im je dobar glumac. Ovo nije jedan od dobrih filmova tog tipa", dodao je drugi razočarani gledatelj.

Rizičan let u kina dolazi 18. listopada ove godine.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.