Izašao je trailer za psihološki triler s Cate Blanchett, ima 5.9 milijuna pregleda

Screenshot: Youtube

Cate Blanchett vjerojatno nije baš naviknula na kritike kakve je dobio njezin posljednji blockbuster Borderlands. Adaptacija te videoigre ima mizernih 10% na Rotten Tomatoesu, a i kritičari su je popljuvali. Međutim, slavna glumica sada se vraća u svom punom sjaju u psihološkom trileru Odricanje od odgovornosti (Disclaimer*), koji izlazi 11. listopada na platformi Apple TV+.

Režiju potpisuje dobitnik Oscara Alfonso Cuarón, koji je pojasnio kako je riječ o miniseriji od sedam dijelova. Radnja će ispričati priču o Catherine Ravenscroft (Cate Blanchett), iznimno uspješnoj novinarki koja krije tajnu o nečemu što se dogodilo kad je bila mnogo mlađa.

"Kad primi intrigantan roman koji je napisao Stephen Brigstocke (Kevin Kline), Catherinin život izgleda kao da bi se mogao brzo početi raspadati", piše u sinopsisu filma.

 

Trailer jasno pokazuje da će takav zaplet, koji uključuje razotkrivanje mračne tajne, dovesti do nekih neugodnih trenutaka između Catherine i njezina supruga Roberta (Sacha Baron Cohen) te njihova sina Nicholasa (Kodi Smit-McPhee).

Miniserija je premijeru imala na filmskom festivalu u Veneciji, gdje je dobila petominutni aplauz.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.