Izašao trailer za kontroverzni film o Trumpu, ljude podsjeća na Vuka s Wall Streeta

Screenshot: YouTube/StudioCanal

NA YOUTUBE je napokon stigao trailer za biografski film o Donaldu Trumpu, The Apprentice, koji je imao premijeru na ovogodišnjem filmskom festivalu u Cannesu.

Film je režirao Ali Abbasi, a scenarij su napisali Jennifer Stahl i Gabriel Sherman. Donalda Trumpa utjelovio je Sebastian Stan, zvijezda Marvelovog filmskog svemira, dok je njegovog mentora, odvjetnika Roya Cohna, utjelovio Jeremy Strong, kojeg najbolje znamo po HBO-ovoj hit-seriji Nasljeđe.

 

O čemu se radi u filmu The Apprentice?

Biografski film The Apprentice smješten je u 1970-e u New Yorku i prikazuje rane dane Trumpove karijere. Kao drugi sin u imućnoj obitelji, Trump je oduvijek sanjao o uspjehu, ali svoje ambicije počeo je ostvarivati tek kada ga je pod krilo uzeo Roy Cohn, njujorški tužitelj koji je radio za senatora Josepha McCarthyja.

Film je izazvao kontroverze jer su neke scene prikazale Trumpa u negativnom svjetlu. Primjerice, u jednoj sceni siluje svoju prvu ženu, Ivanu Trump, dok ga u drugim scenama možemo vidjeti kako koristi amfetamine i posjećuje plastičnog kirurga.

Zbog kontroverzne tematike, The Apprentice nije mogao naći distributera koji će prikazivati film na području SAD-a. No, prava na film u sedmom mjesecu otkupila je distribucijska kompanija Briarcliff Entertainment. 

Gledatelji film uspoređuju s Vukom s Wall Streeta

Trailer za The Apprentice dočekale su uglavnom pozitivne reakcije. Velik broj gledatelja na društvenim mrežama priča da ih film podsjeća na Vuka s Wall Streeta.

"Ovo me podsjeća na situaciju s Vukom s Wall Streeta, kada su lika prikazali kao čudovište, ali velikom broju ljudi cijela je poruka preletjela preko glave i počeli su ga idealizirati", napisao je jedan gledatelj na Redditu.

"Trailer ima sličnu atmosferu kao Vuk s Wall Streeta", napisao je drugi, dok je treći dodao: "Da, mene malo podsjeća i na Vice."

"Ne mogu vjerovati da lik koji je glumio Tommyja Leeja može glumiti Donalda Trumpa. Svaka čast casting direktoru", napisao je četvrti.

The Apprentice će se početi prikazivati u kinima 11. listopada 2024. godine.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.