Jack Black i Paul Rudd su u pregovorima za remake kultnog klasika iz 90-ih

Foto: EPA

FILMSKI studio Columbia Pictures radi na remakeu kultnog horora Anakonda (Anaconda) iz 1997. godine, a Jack Black i Paul Rudd trebali bi igrati glavne uloge u filmu. Kako navodi The Hollywood Reporter, oba glumca trenutno su u ranim pregovorima za film.

Glavne uloge u originalnom filmu igrali su Jennifer Lopez, Owen Wilson, Ice Cube i Jon Voight. Priča je pratila filmsku ekipu National Geographica koja je pokušavala pronaći izgubljeno pleme u amazonskoj prašumi, ali ubrzo je postala plijen najveće i najsmrtonosnije zmije na svijetu.

 

O čemu se radi u novom filmu?

Novi film režirat će Tom Gormican, redatelj kritički hvaljene akcijske komedije The Unbearable Weight of Massive Talent iz 2022. godine. Gormican će također pisati scenarij uz Kevina Ettena, koji je najpoznatiji po radu na serijama Stažisti (Scrubs) i Očajne kućanice (Desperate Housewives).

Priča će pratiti grupu prijatelja koji odluče snimiti remake najdražeg filma iz svoje mladosti jer ih muči kriza srednjih godina. Film snimaju u prašumi, u kojoj se susreću licem u lice s opasnim kriminalcima, prirodnim nepogodama i velikim zmijama.

Black će navodno glumiti bivšeg redatelja koji trenutno radi kao snimatelj na vjenčanjima, dok će Rudd utjeloviti glumca koji se pojavio u jednoj policijskoj seriji i nije ostvario velike uspjehe u karijeri.

Projekt produciraju Brad Fuller i Andrew Form iz produkcijske kuće Fully Formed.

Unatoč lošim ocjenama kritičara film Anakonda ostvario je veliki uspjeh na kinoblagajnama i postao je kultni klasik. Anakonda je dobila četiri nastavka, a posljednji je izašao 2014. godine.

Black je ove godine posudio glas u filmovima Kung Fu Panda 4 i Borderlands, a iduće godine gledat ćemo ga u igranoj adaptaciji Minecrafta. Ruddov posljednji projekt je film Ghostbusters: Frozen Empire, koji se prikazivao u kinima u trećem mjesecu. Trenutno radi na filmovima Death of a Unicorn i Power Ballad.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.