James Cameron nije siguran bi li u današnje vrijeme režirao ovaj ZF akcijski film

Screenshot/Foto: Youtube/EPA

REDATELJ James Cameron u karijeri je snimio brojne filmske hitove, uključujući Titanic, Avatara i Terminatora, u kojem je glavnu ulogu imao Arnold Schwarzenegger kao T-800, osim u četvrtom filmu znanstvenofantastične franšize u kojem nije glumio. James Cameron režirao je prva dva filma u franšizi.

Međutim, kako prenosi Far Out Magazine, Cameron je otkrio da nije siguran bi li režirao ovaj film kada bi ga snimali u današnje vrijeme. Kao razlog je istaknuo pretjerano korištenje oružja. 

"Osvrćem se na neke filmove koje sam snimio i nisam siguran bih li u današnje vrijeme htio režirati taj film", rekao je redatelj, misleći na Terminatora. "Ne znam bih li htio fetišizirati pištolje i oružje, kao što sam to učinio u nekoliko filmova o Terminatoru prije 30 i više godina, u našem sadašnjem svijetu. Od onoga što se s oružjem događa u našem društvu mi se okreće želudac", dodao je Cameron, prenosi Far Out Magazine.

 

U popularnoj filmskoj franšizi dosad je snimljeno šest filmova, a prvi film, Terminator, publika je gledala 1984. godine. Potom su uslijedili filmovi Terminator 2: Sudnji dan iz 1991. godine, Terminator 3: Pobuna strojeva iz 2003. godine, Terminator: Spasenje iz 2009. godine, Terminator 5 iz 2015. godine i Terminator: Mračna sudbina iz 2019. godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.