Jamie Lee Curtis odustala od One Piecea, zamijenit će je zvijezda Bračnih voda

Foto: EPA

NETFLIX je pronašao nove glumce za drugu sezonu hit-serije One Piece, adaptacije istoimene mange Eiichira Ode. Katey Sagal utjelovit će Dr. Kurehu, dok će Mark Harelik utjeloviti Dr. Hiriluka, piše Deadline.

Jamie Lee Curtis je prošle godine izjavila da bi htjela glumiti Dr. Kurehu, zbog čega joj je Netflix odlučio ponuditi ulogu. No, izvršni producenti serije Marty Adelstein i Becky Clements potvrdili su da je glumica morala odustati od projekta jer joj raspored nije dopuštao toliki angažman. Naime, zbog snimanja serije morala bi provesti nekoliko mjeseci u Južnoafričkoj Republici.

No, obožavatelji su zadovoljni i odabirom Katey Sagal. Sagal je televizijska zvijezda poznata po ulogama u serijama Bračne vode (Married With Children), Futurama, The Conners i Sinovi anarhije (The Sons of Anarchy). Mark Harelik je američki glumac koji je igrao sporedne uloge u raznim holivudskim produkcijama. Pojavio se u serijama Teorija velikog praska (The Big Bang Theory), Monk, Castle Rock i Preacher.

Uz Sagal i Harelika, glumačku postavu nove sezone čine Brendan Sean Murray, Callum Kerr, Camrus Johnson, Clive Russell, Daniel Lasker, David Dastmalchian, Jazzara Jaslyn, Julia Rehwald, Rob Colletti, Ty Keogh i Werner Coetser.

Od glumaca koji će ponoviti svoje uloge iz prve sezone tu su Iñaki Godoy kao Monkey D. Luffy, Mackenyu kao Zoro, Emily Rudd kao Nami, Jacob Romero kao Usopp, Taz Skylar kao Sanji, Ilia Isorelys Paulino kao Alvida, Jeff Ward kao Buggy i Michael Dorman kao Gold Roger.

Snimanje druge sezone One Piecea počelo je prije dva mjeseca u Cape Townu u Južnoafričkoj Republici. Trenutno nije poznato kada će nova sezona biti dostupna na Netflixu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.