Javier Bardem kaže da je jedan njegov film veliki promašaj

Screenshot: YouTube/Saban Films

ŠPANJOLSKI glumac Javier Bardem, čija se karijera proteže kroz više od tri desetljeća, iza sebe ima brojne hit-filmove i prestižne nagrade, od Oscara do Zlatnog globusa, ali kao i svaki glumac, povremeno se zna pojaviti u filmovima koji kasnije postanu promašaji.

Jedan od takvih filmova je drama The Last Face u režiji glumca i redatelja Seana Penna, koja je imala premijeru na Filmskom festivalu u Cannesu 2016. godine. The Last Face je bila ambiciozna produkcija koja je uspjela okupiti impresivnu glumačku postavu, koju su uz Bardema činile Charlize Theron i Adele Exarchopoulos, ali unatoč tome film je dočekao hladan prijem kritičara i publike.

 

Bardem je u filmu utjelovio španjolskog kirurga Miguela, koji pomaže žrtvama političkih nemira u zapadnoafričkim državama. Unatoč humanitarnoj krizi, Miguel se u Liberiji zaljubi i započne aferu s kolegicom Wren, koju je utjelovila Theron.

Film je bio kritički promašaj

Bardem se tijekom jednog intervjua za Deadline prisjetio neslavne premijere u Cannesu, kada su kritičari popljuvali film.

"Potrudili smo se oko tog filma. Nisam radio ni na jednom filmu u koji nije bio uložen veliki trud", rekao je Bardem, prenosi Far Out. "No to je bila propuštena prilika. Taj film bio je promašaj po mom mišljenju."

"Premijera tog filma bila je kao pogreb, ali to mi je bilo smiješno", prisjetio se Bardem. "Ponekad glumite u filmovima kao što je No Country For Old Men, a ponekad u ovakvim filmovima i nije važno jesu li dobri ili loši. Nastavite raditi ono što morate raditi."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.