Jedan od najboljih psiholoških trilera 90-ih dobiva prvi remake

Screenshot: YouTube/Buena Vista Pictures Distribution

FILMSKI studio 20th Century Studios potvrdio je da radi na remakeu filma Ruka koja njiše kolijevku (The Hand That Rocks the Cradle), jednog od najpopularnijih psiholoških trilera devedesetih.

Originalni film imao je premijeru 1992. godine, a režirao ga je Curtis Hanson, dok je scenarij napisala Amanda Silver. Glavne uloge u filmu igrale su Rebecca De Mornay i Annabella Sciorra. 

Priča prati gospođu Mott (De Mornay), ženu ginekologa koji počini samoubojstvo nakon što ga njegove pacijentice optuže za seksualno zlostavljanje.

Gospođa Mott od šoka doživi spontani pobačaj, a za svoju tragediju okrivi žene koje su optužile njezinog muža. Kako bi im se osvetila, gospođa Mott odluči promijeniti ime i zaposliti se kao dadilja kod jedne žrtve svog pokojnog muža (Sciorra) kako bi joj uništila život.

Portal Deadline potvrdio je da će nadolazeći remake režirati Michelle Garza Cervera, koju najbolje znamo po hororu Huesera: The Bone Woman. Scenarij piše Micah Bloomberg.

Maika Monroe, zvijezda ovogodišnjeg horora Longlegs, u remakeu će glumiti gospođu Mott, a studio trenutno traži glumicu koja će utjeloviti njezinu žrtvu.

Remake filma Ruka koja njiše kolijevku trenutno je u fazi pretprodukcije i nije poznato kada će film doći u kina.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.