Jedan od najpoznatijih romana Stephena Kinga dobio novu adaptaciju, evo trailera

Screenshot: YouTube/HBO

HBO je objavio prvi trailer za nadolazeći horor Salem's Lot, adaptaciju jednog od najpoznatijih romana Stephena Kinga. Produkcija filma završila je još 2022. godine, a iste godine trebala se dogoditi i premijera u kinima. No studio Warner Bros odlučio je odgoditi premijeru i prebaciti film na streaming.

Film je napisao i režirao Gary Dauberman, scenarist filmova The Nun, Annabelle, It i It Chapter Two. Producenti su James Wan, Michael Clear, Roy Lee i Mark Wolper.

Priča prati pisca Bena Mearsa koji se u potrazi za inspiracijom vraća u svoj rodni gradić Jerusalem’s Lot, u saveznoj državi Maine. No kada otkrije da je njegov gradić postao meta vampira, Ben okuplja grupicu ljudi koja će mu pomoći u borbi protiv njih.

Glavne uloge igraju Lewis Pullman, William Sadler, Pilou Asbæk, Mackenzie Leigh, Bill Camp i Alfre Woodard.

 

Nadolazeći film je treća adaptacija Kingovog popularnog romana iz 1975. godine. Prva adaptacija bila je miniserija iz 1979. godine, koju je režirao Tobe Hooper i koja je nominirana za tri Emmyja. Miniserija je dobila neslavni nastavak A Return to Salem’s Lot. Druga adaptacija bila je dvodijelna miniserija iz 2004. godine, koju je režirao Mikael Salomon, a u kojoj glumi Rob Lowe. Ova adaptacija također je dobila nominaciju za Emmyja.

Obožavatelji su zadovoljni trailerom za horor

Obožavatelji Stephena Kinga godinama čekaju dobru adaptaciju Salem's Lota, a nadolazeći horor zasad im izgleda obećavajuće.

"Stvarno mi se svidio roman, ali razočarale su me obje igrane adaptacije. No mislim da ovo izgleda obećavajuće. Sviđa mi se što je radnja smještena u sedamdesete i ne pokušavaju modernizirati priču. Atmosfera je ista kao u romanu, ali vidjet ćemo", napisao je jedan obožavatelj horora na Redditu.

"Jedva čekam pogledati ovaj film u kolovozu. Trailer izgleda stvarno jezivo", komentirao je jedan korisnik X-a.

"Trailer je odličan, jedva čekam film", dodao je drugi.

Horor Salem’s Lot imat će premijeru na Maxu (prije poznatom kao HBO Max) 3. listopada ove godine.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.