Jedan od najpoznatijih televizijskih ubojica vraća se na male ekrane

Foto: Press

TELEVIZIJSKI kanal Showtime radi na dva spin-offa popularne kriminalističke serije Dexter, koja se prikazivala od listopada 2006. do rujna 2013. godine. Nadolazeći spin-offi zovu se Dexter: Original Sin i Dexter: Resurrection.

Kriminalistička serija Dexter pratila je eponimnog forenzičara koji je u slobodno vrijeme bio serijski ubojica i lovio kriminalce koji su izbjegli pravdu.

Serija Dexter: Original Sin bit će smještena u devedesete i pratit će mladog Dextera (Patrick Gibson) tijekom njegove transformacije iz studenta u osvetničkog serijskog ubojicu. Nakon što više ne bude mogao ignorirati svoje krvožedne porive, Dexter će morati naučiti usmjeriti svoju mračnu stranu.

Uz pomoć svog oca Harryja (Christian Slater), usvaja Kod koji mu pomaže pronaći i ubiti ljude koji zaslužuju da ih se ukloni iz društva, bez privlačenja pozornosti čuvara zakona. To je poseban izazov za mladog Dextera, s obzirom na to da počinje raditi kao forenzički pripravnik u gradskoj policiji Miamija.

Povratak zvijezde originalne serije

Dexter: Resurrection bit će smješten u današnje vrijeme, a Dextera Morgana utjelovit će dobitnik Zlatnog globusa Michael C. Hall, zvijezda originalne serije, potvrdio je The Hollywood Reporter. Na obje serije radit će izvršni producent Clyde Phillips.

"Oduševljeni smo što će briljantni Michael C. Hall ponovno preuzeti kultnu ulogu Dextera Morgana u Showtimeovoj najuspješnijoj seriji", izjavio je izvršni direktor Chris McCarthy. "Dok će Dexter: Resurrection privući desetke milijuna dugogodišnjih obožavatelja, Dexter: Original Sin vratit će nas na početak i približit će ovu kultnu seriju novoj generaciji gledatelja, što će zasigurno zadovoljiti postojeću publiku."

Dexter je prvi put premijerno prikazan 2006. godine i trajao je osam sezona s Hallom u glavnoj ulozi. Nakon što je postao kultni klasik, dobio je nastavak nazvan Dexter: New Blood koji je premijerno prikazan 2021. godine.

Dexter: Original Sin imat će premijeru u prosincu 2024., dok će Dexter: Resurrection biti dostupan na ljeto 2025. godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.