Jedna od najboljih igara današnjice bit će ekranizirana kao serija ili film

Screenshot: YouTube

CYBERPUNK 2077 prometnuo se u jednu od najboljih igara današnjice na tržištu. Distopijski grad Night City malo koga je ostavio ravnodušnim.

Međutim, nije sve tako bajno bilo na igrinim počecima. Cyberpunk 2077 izašao je u katastrofalnom stanju, pun problema i neigrivosti na PlayStation 4 i Xbox One konzolama. Kroz nepune tri godine ovaj je naslov doživio preobrazbu te ispravio sve nedaće koje su igri i razvojnom studiju CD Projekt Red srezale reputaciju.

Igra je 2022. godine dobila i anime verziju zvanu Cyberpunk: Edgerunners. Ova animirana serija sastoji se od 10 epizoda te se prometnula u jednu od najboljih koje industrija može ponuditi. Kritičari su joj na Rotten Tomatoesu dodijelili 100% ocjenu, dok je kod publike taj broj nešto manji - 95%. Najveće pohvale animeu idu lijepim vizualima i odličnoj priči.

Nakon Edgerunnersa, Cyberpunk 2077 konačno će dobiti i igranu verziju, no još se ne zna je li riječ o TV seriji ili filmu. Na projektu će raditi kompanija Anonymus Content, najzaslužnija za serije poput Mr. Robot i True Detective te filmove The Revenant i Spotlight.

Kao producenti ovog projekta navode se Garrett Kemble, David Levine, Ryan Schwartz i Bard Dorros. Očekuje se vrlo bliska suradnja producenata i CD Projekt Reda, vezana uz neimenovani projekt. Ovo će se razlikovati od The Witchera na Netflixu, koji je seriju utemeljio na romanima Andrzeja Sapkowskog, a ne igrama poljskog razvojnog studija.

Glumci, scenaristi i redatelji još su daleko od izbora. Ipak, producenti projekta imaju dva moguća glumca na raspolaganju, u vidu Keanua Reevesa i Idrisa Elbe koji već imaju svoje uloge u Cyberpunku 2077.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.