Jenna Ortega vjeruje da je bila na audiciji za Dinu: "Sve je bilo tako tajnovito"

Foto: EPA/Screenshot: YouTube/Warner Bros.

JENNA Ortega, zvijezda filma Beetlejuice Beetlejuice, vjeruje da je bila na audiciji za Dinu redatelja Denisa Villeneuvea. Glumica je tijekom intervjua za BuzzFeed otkrila da se sastala s redateljem dok je projekt bio u ranoj fazi razvoja, prenosi Deadline.

Nakon što ju je novinar pitao koja bi audicija iznenadila njezine obožavatelje, glumica je rekla: "Mislim da sam bila na audiciji za Dinu kad sam imala oko 15 godina. Sjećam se da sam bila velika obožavateljica tog filma, franšize i svega toga, i bila sam stvarno uzbuđena zbog tog intervjua jer je Denis jedan od mojih najdražih redatelja."

Ortega misli da je bila na audiciji za fremensku ratnicu Chani, koju je utjelovila Zendaya.

"Mislim da je to bila Chani. Mislim da je to bila Zendayina uloga. No nisu mi to rekli. Sve je bilo tako tajnovito", prisjetila se glumica.

Ortega je svoju glumačku karijeru započela kao dijete, a za vrijeme audicije za Dinu bila je zvijezda Disneyjeve serije Stuck in the Middle i glumila je u popularnoj seriji Jane the Virgin. U jednom intervjuu za New York Times otkrila je da joj je ponekad žao što je počela glumiti kao dijete, ali da ne bi promijenila ništa.

Mladu glumicu uskoro ćemo gledati u horor komediji Beetlejuice Beetlejuice, nastavku slavne komedije Beetlejuice iz 1988. godine. Beetlejuice Beetlejuice imat će pretpremijeru 4. rujna ove godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.