Jim Parsons otkrio je li zainteresiran za povratak Teoriji velikog praska

Screenshot: YouTube/Warner Bros. TV

JIM Parsons, zvijezda slavnog sitcoma Teorija velikog praska (The Big Bang Theory), u nedavnom je intervjuu otkrio želi li se vratiti seriji ako dođe do reboota.

Serija Teorija velikog praska emitirala se od 2007. do 2019. godine, a Parsonsu je donijela četiri Emmyja i jedan Zlatni globus. Glumac je u seriji utjelovio fizičara Sheldona Coopera, koji živi i radi u gradu Pasadeni u Kaliforniji, a društvo mu čine prijatelji Leonard Hofstadter (Johnny Galecki), Howard Wolowitz (Simon Helberg), Raj Koothrappali (Kunal Nayyar), Penny (Kaley Cuoco), Bernadette Rostenkowski (Melissa Rauch) i djevojka Amy Farrah Fowler (Mayim Bialik).

Lik Sheldona Coopera bio je toliko popularan da je Teorija velikog praska  2017. godine dobila spin-off o Sheldonovom djetinjstvu, nazvan Young Sheldon. Parsons se pojavio u posljednjoj epizodi spin-offa, koja je prikazana u svibnju ove godine.

Prije emitiranja posljednje epizode spin-offa, poznati glumac gostovao je u emisiji Who’s Talking to Chris Wallace?, tijekom koje ga je voditelj upitao je li zainteresiran za povratak seriji koja mu je donijela svjetsku slavu. Zvijezda sitcoma iznenadila je publiku svojim odgovorom.

"Kako sada stvari stoje, ne. No, ja nikad ne kažem nikad, jer znam koliko se život može promijeniti", objasnio je Parsons, prenosi LADbible. "Stvar je u tome da je ta serija bila toliko posebna takva kakva jest, i s razlogom kažu da je pravi dragulj. Zašto bismo snimali reboot kada možemo biti sigurni da ne bi bio jednako uspješan?"

Ako vam nedostaju Sheldonove avanture, Teorija velikog praska u Hrvatskoj je dostupna na Maxu (prije poznatom kao HBO Max), dok seriju Young Sheldon možete gledati na Netflixu. Young Sheldon će 17. listopada dobiti i vlastiti spin-off nazvan Georgie & Mandy's First Marriage.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.