Joaquin Phoenix odustao od uloge samo pet dana prije početka snimanja filma

Foto: Profimedia

Strani mediji izvještavaju da je oskarovac Joaquin Phoenix odustao od uloge u filmu samo pet dana prije nego što je trebalo započeti snimanje.

Kako prenosi Variety, riječ je o neimenovanom romantičnom homoseksualnom filmu redatelja Todda Haynesa, a snimanje je trebalo započeti uskoro u Meksiku. Phoenix je razvio scenarij za ovu detektivsku ljubavnu priču u suradnji s Haynesom i Jonom Raymondom, a izvor blizak produkciji za Variety je otkrio da je glumca uhvatila "užasna trema".

S obzirom na to da snimanje samo što nije počelo, setovi su već bili pripremljeni u Guadalajari. Mediji navode da je produkcija filma ovisila o Phoenixovoj ulozi, a sada je cijeli projekt u opasnosti zbog njegove odluke da ipak u njemu ne glumi. Variety prenosi da njihovi izvori tvrde da Phoenixovu ulogu ne može preuzeti nitko drugi. Ekipa je sada bez posla i još uvijek treba biti plaćena. Gubici bi mogli premašiti sedmeroznamenkasti iznos.

O filmu nije bilo otkriveno previše detalja, ali je redatelj Haynes u intervjuu za Variety 2023. godine najavio projekt kao ljubavnu priču između dva muškarca smještenu u 1930. godine s "eksplicitnim seksualnim sadržajem".

Kao ljubavni partner Phoenixova lika projektu se pridružio Danny Ramirez, zvijezda akcijskog filma Top Gun: Maverick. Ostaje vidjeti hoće li se nakon odlaska slavnog glumca film na kraju uopće uspjeti realizirati.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.