Sin Denzela Washingtona kaže da je ovo najteža stvar koju je napravio u karijeri

Screenshot: Youtube/20th Century Studios

JOHN David Washington, sin oskarovca Denzela Washingtona i zvijezda filma Tenet, u intervjuu za Entertainment Tonight otkrio je da su mu vratolomije za film Kreator (The Creator) bile najteža stvar koju je napravio u karijeri. 

"Ovo je najteža stvar koju sam ikada napravio", rekao je Washington. "I prije sam izvodio komplicirane vratolomije, ali ovo je najteža stvar na kojoj sam radio jer su me zavezali i vukli okolo, pa me onda bacali u tom ogromnom svemirskom odijelu teškom jednu tonu, i uz to sam cijelo vrijeme morao izgledati herojski." 

Washington je u znanstveno-fantastičnom trileru utjelovio bivšeg agenta specijalnih snaga Joshuu, koji je regrutiran kako bi ubio Stvoritelja, tvorca naprednog oružja koje može zaustaviti rat između čovječanstva i umjetne inteligencije, tako da uništi cijelo čovječanstvo. No problem nastaje kada Joshua otkrije da je smrtonosno oružje zapravo dijete.

Kreatora je režirao Gareth Edwards, po scenariju koji su pisali on i Chris Weitz. Edwards je inače poznat po svom radu na Godzilli iz 2014. godine i spin-offu Ratova zvijezda Rogue One: Priča iz Ratova zvijezda. 

Kreator je stigao u kina prošli tjedan, 29. rujna, a zasad je zaradio nešto više od 32 milijuna dolara, što znači da još nije pokrio troškove budžeta koji su iznosili oko 80 milijuna dolara. Film su dočekale uglavnom pozitivne kritike - na portalu IMDb ima ocjenu 7.2, dok na Rotten Tomatoesu ima 68%.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.