Još jedan roman Colleen Hoover dobiva filmsku adaptaciju, evo o čemu je riječ

Foto: EPA

NAKON uspjeha romantične drame Priča završava s nama (It Ends With Us) još jedan roman popularne autorice Colleen Hoover dobiva filmsku adaptaciju. 

Deadline je potvrdio da produkcijska kuća Constantin Film radi na adaptaciji romana Regretting You iz 2019. godine, u kojem će glavne uloge igrati Allison Williams, zvijezda horora M3GAN, i Mckenna Grace, koja je glumila u seriji The Haunting of Hill House i novijim nastavcima Istjerivača duhova iz 2021. i 2024. godine.

Scenarij za Regretting You napisala je Susan McMartin, a film režira Josh Boone, redatelj hit-filma Krive su zvijezde (The Fault in Our Stars).

O čemu se radi u romanu?

Priča prati komplicirani odnos između Morgan Grant i njezine 16-godišnje kćeri Clare. Morgan se udala i rodila Claru kada je bila jako mlada, zbog čega je morala odustati od svih svojih snova. Morgan ne želi da Clara slijedi njezine stope, ali što je njezina kći starija, to češće ulazi u sukobe sa svojom majkom.

Jedina osoba koja zna kako smiriti njihove svađe je Chris, Morganin muž i Clarin otac. No nakon što Chris tragično pogine Morgan i Clara sve se više udaljavaju jedna od druge.

Regretting You produciraju Robert Kulzer, Brunson Green i Anna Todd. Još uvijek nije poznato kada film dolazi u kina.

Autorica Colleen Hoover trenutno je jedna od najpopularnijih spisateljica modernog doba, a prošle godine našla se i na Timeovom popisu 100 najutjecajnijih ljudi na svijetu. Napisala je četiri književna serijala i dvanaest samostalnih romana.

Uz njezine romane Priča završava s nama i Regretting You, još jedan roman koji dobiva filmsku adaptaciju je Verity, na kojem radi studio Amazon MGM.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.