Još tri dana na Netflixu možete pogledati film koji Cillian Murphy ne može smisliti

Screenshot: Youtube

Netflix je obavijestio korisnike da do 21. rujna mogu pogledati Noćni let. Taj je film 2005. bio uspješan na blagajnama, ali Cillian Murphy jednom je prilikom izjavio da bi volio da se "rjeđe prikazuje na televiziji".

Murphy je u Noćnom letu utjelovio zgodnog i tajanstvenog Jacksona Rippnera, koji tijekom avionskog leta otme mladu hotelsku upraviteljicu Lisu Reisert (Rachel McAdams) u namjeri da je iskoristi kao paravan u ubojstvu Williama Keefeja, šefa američke sigurnosne službe. Odbije li surađivati, Jack će joj ubiti oca, a na visini od 30 tisuća stopa Rachel nema kamo pobjeći.

 

"Noćni let je dobar film, svi to stalno govore. Ali Jackson je loš momak. Pitam se možemo li prestati pričati o tom filmu. Iskreno, taj film nisam pogledao otkako je izašao. Mrzio sam gledati sebe, ali danas više nisam toliko strog prema sebi", rekao je 2021. u intervjuu za UPROXX.

Cilliana Murphyja na Netflixu možete gledati i u seriji Peaky Blinders, čija radnja prati ozloglašenu bandu u engleskom Birminghamu početkom 20. stoljeća. Serija na IMDb-ju ima visoku ocjenu 8.8, a dostupno je svih šest sezona.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.