Josh Brolin odbio glavnu ulogu u HBO-ovoj nadolazećoj superherojskoj seriji

Foto: EPA/Screenshot: YouTube/Warner Bros.

UNATOČ glasinama da će utjeloviti novog superjunaka, Josh Brolin odbio je ponudu za glavnu ulogu u HBO-ovoj seriji Lanterns, koja se temelji na stripovima o DC-jevom superjunaku Green Lanternu.

Izvori su za The Hollywood Reporter otkrili da je Brolin bio jedan od glavnih izbora za ulogu Hala Jordana, poznatijeg kao Green Lantern, superjunaka kojeg je 2011. godine utjelovio Ryan Reynolds u neuspješnom filmu Green Lantern.

 

Da je pristao na ulogu, Green Lantern bi Brolinu bio treći put da glumi nekog lika iz stripova. Glumac je utjelovio negativca Thanosa u Marvelovom filmskom svemiru i superjunaka Cablea u filmu Deadpool 2.

Obožavatelji imaju visoka očekivanja od nadolazeće serije Lanterns jer na njoj rade Chris Mundy, poznat po seriji Ozark, Damon Lindelof, tvorac serija Watchmen i Lost, te Tom King, autor stripova.

HBO je usporedio nadolazeću superherojsku seriju s Pravim detektivom. Radnja će pratiti Jordana Hala, koji će biti mentor Johnu Stewartu, mlađem članu Lanternsa. Njih dvojica zajedno će istraživati jedno ubojstvo na Zemlji koje će imati velike posljedice.

Serija će se snimati od siječnja do lipnja sljedeće godine, a HBO trenutno traži redatelja i glavne glumce.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.