Kaos oko filma Stranger Things. Millie Bobby Brown ne želi glumiti ni za 11 mil. eura

Foto: YouTube

ZVIJEZDA serije Stranger Things Millie Bobby Brown odbila je ponudu od 11 milijuna eura da glumi junakinju Eleven u spin-off filmu Stranger Things, piše The Sun.

Britanska glumica poručila je prema pisanju stranih medija da želi preusmjeriti svoju karijeru i da je spremna završiti u potpunosti sa serijom koja ju je proslavila. Brown će odglumiti Eleven u petoj, posljednjoj sezoni serije, a za svaku od osam epizoda dobit će oko 285 tisuća eura. 

"Definitivno sam odlučila završiti sa Stranger Thingsom. Puno se toga priča u posljednje vrijeme i mi smo toga svjesni. Već smo svi mi jako dugo vezani za tu seriju. Ali ja sam spremna reći zbogom i zatvoriti ovo poglavlje u svom životu i možda otvoriti neka nova", poručila je Brown.

Još se ne zna u kojem će se smjeru ići

Što se serije, odnosno projekta oko Stranger Thingsa tiče, još se uvijek ne zna kako će se stvari razvijati u budućnosti. Već se odavno zna da Netflix planira snimiti spomenuti film u kojem Brown ne želi glumiti, ali to će raditi tek nakon što završi peta sezona, koja bi trebala izaći tek krajem 2024. godine.

Međutim, The Sun piše kako je anonimni izvor rekao da će se vjerojatno raditi i neki spin-offovi serije, ali se još ne zna kakvi. "Ima puno smjerova u kojima se ova priča može razviti. Možda će to biti predstava na Broadwayu ili West Endu, kao s Harryjem Potterom. Možda će biti nova serija koja će se vezati za jednog od glavnih likova", rekao je neimenovani izvor.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.