Keanu Reeves bio je toliko dobar u ovom sportskom filmu da mu se javio jedan tim

Screenshot: YouTube/Warner Bros.

KEANU Reeves glumio je u nekim od najvećih blockbustera, poput Johna Wicka i Matrixa, ali i u velikim promašajima kao što su 47 Ronin ili Johnny Mnemonic. No od svih filmova u kojima se pojavio samo je jedan privukao pažnju profesionalnog sportskog tima.

Reeves je 2000. godine glumio u sportskoj komediji Zamjene (The Replacements), redatelja Howarda Deutcha, koja je inspirirana štrajkom igrača NFL-a iz 1987. godine. Glumac je u filmu utjelovio Shanea Falcoa, čistača jahti koji je za vrijeme studiranja igrao američki nogomet, ali je morao odustati od profesionalne karijere nakon gubitka važne utakmice.

Nakon što igrači fiktivnog tima Washington Sentinels započnu štrajk prije kraja nogometne sezone, Shane dobiva drugu priliku za karijeru profesionalnog sportaša. Naime, vlasnik Sentinelsa želi dovršiti sezonu uz zamjenski tim koji će trenirati jedan bivši trener. 

 

Reeves je impresionirao trenere američkog nogometa

Kako bi se pripremili za sportski film, glumci su morali proći intenzivan trening, a najviše se istaknuo Reeves, koji je uspio impresionirati trenere Allana Grafa i Marka Ellisa, kako piše Unilad. Zvijezda Matrixa pokupila je pohvale za rad nogu i način na koji se kreće po terenu.

Sportski tim Baltimore Ravens čak ga je pozvao na kvalifikacije, što je 2013. godine potvrdio NFL-ov analitičar Matt Miller. Miller je na svom X-u napisao: "Samo ću reći ovo: Dok je snimao Zamjene, Keanu Reeves dobio je poziv za kvalifikacije za poziciju vođe navale u timu Baltimore Ravens."

No Reeves je morao odbiti poziv zbog obaveza u Hollywoodu.

Slavni glumac trenutno snima komediju Outcome u režiji Jonaha Hilla. Ove godine posudio je glas Shadowu the Hedgehogu u nadolazećem filmu Sonic the Hedgehog 3, a prošle godine gledali smo ga u filmu John Wick: Chapter 4.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.