Kevin Costner kaže da je bio rođen za ovu ulogu

Screenshot: YouTube

Mnogi ga obožavatelji smatraju nacionalnim blagom. Kevin Costner definitivno je ostavio trag kao jedan od najpoznatijih i najboljih glumaca svoje generacije. Od filma Nedodirljivi do filma Polje snova, Costner je ostvario nekoliko legendarnih uloga koje su doprinijele njegovoj karijeri.

Čak i u kasnijim fazama svoje karijere, Costner je prešao u uloge koje ističu njegove umjetničke snage. Savršen primjer toga je hvaljena neo-vestern serija Yellowstone, u kojoj američki glumac igra u složenoj drami o obitelji u sukobima zbog njihova velikog ranča blizu istoimenog nacionalnog parka.

Osvojivši Zlatni globus za svoju nevjerojatnu izvedbu u seriji, može se reći da je Yellowstone pokazao kao savršeno prikladan vrhunac za drugu polovicu njegove glumačke karijere. Međutim, postoje i drugi projekti u kojima se Costner ističe kao glumac čiji su nastupi imali značajan utjecaj na njegovu karijeru i budućnost u industriji.

"To je bio zaista veliki trenutak za mene..."

Tijekom razgovora s Entertainment Weekly, holivudski glumac osvrnuo se na svoje bogato desetljeće u industriji i istaknuo jedan film iz 1980-ih kao ulogu za koju je rođen.

Film o kojem je riječ jest Silverado Lawrencea Kasdana, u kojem su glumili Costner, Kevin Kline i Danny Glover. S narativnim karakteristikama sličnim ne samo američkim vesternima već i radovima autora poput Akire Kurosawe, film prikazuje priču o četiri putnika koji se nađu upleteni u bitku protiv korupcije dok se bore za pravdu u malom gradu.

"Biti u Silveradu bio je zaista veliki, ogroman trenutak za mene. Uvijek sam osjećao da ću na kraju igrati vrstu vestern karaktera. I onda je došao taj mladić pun energije... To je bila savršena uloga za mene", otkrio je glumac.

Govoreći o svojoj ljubavi prema žanru i o tome kako je uvijek želio biti dio takvog projekta, zaključio je: "Uživao sam i bilo mi je zabavno jahati konja bez sedla i raditi ludosti. Jednostavno ne možete ne htjeti biti taj tip na konju u vesternu. Ne želite to prepustiti kaskaderu. Želite to sami raditi."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.