Korisnici Netflixa pišu da je ovo jedan od najboljih filmova 2024. godine

Screenshot: YouTube/Netflix

NA NETFLIX je prošli tjedan stigla znanstvenofantastična horor-komedija It’s What's Inside, za koju gledatelji tvrde da je jedan od najboljih ovogodišnjih filmova. Film It’s What’s Inside trenutno je peti najgledaniji film na Netflixu diljem svijeta, dok je u Hrvatskoj zauzeo četvrto mjesto na ljestvici najgledanijih filmova.

Film je režirao i napisao Greg Jardin, a glavne uloge igraju Brittany O’Grady, James Morosini, Alycia Debnam-Carey, Devon Terrell, Gavin Leatherwood, Reina Hardesty, Nina Bloomgarden i David Thompson.

Priča prati skupinu mladih prijatelja koji se spremaju za vjenčanje i odluče organizirati tulum prije same ceremonije. No večer zabave pretvori se u noćnu moru nakon što im se pridruži jedan stari prijatelj kojeg nisu vidjeli od fakultetskih dana, a koji je sa sobom donio misteriozni kofer.

 

Korisnici Netflixa ne prestaju hvaliti film, ali imaju jednu zamjerku

Film It's What’s Inside imao je premijeru na Filmskom festivalu Sundance početkom ove godine, gdje su ga dočekale pohvale kritičara. Zbog odličnih recenzija film trenutno ima čak 81% na stranici Rotten Tomatoes.

Korisnici Netflixa također su oduševljeni filmom, ali nije im se svidjelo što se film nije prikazivao u kinima prije nego što je došao na streaming platformu.

"Upravo sam pogledao It's What’s Inside i još uvijek sam u šoku, ovo je možda najbolji film koji sam ikada pogledao", napisao je jedan gledatelj na X-u, prenosi Unilad.

"It's What’s Inside je doslovno najbolji horor koji sam pogledao ove godine. Ugodno iznenađenje nakon godine pune loših filmova", dodao je drugi.

"Baš šteta što je film It's What’s Inside završio na Netflixu. To je jedan od najboljih ovogodišnjih filmova i bilo bi bolje da sam ga prvo pogledao na velikom platnu", dodao je treći.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.