Korisnici Netflixa svima preporučuju ovu medicinsku seriju: "Predobra je"

Screenshot: YouTube/Netflix

KRAJEM prošlog tjedna na Netflix je stigla španjolska medicinska serija Breathless, kojoj nije trebalo dugo da osvoji svijet.

Prema podacima statističke stranice FlixPatrol, Breathless je trenutno najgledanija Netflixova serija diljem svijeta, dok se u Hrvatskoj nalazi na trećem mjestu ljestvice gledanosti.

Seriju je kreirao Carlos Montero, tvorac popularne serije Elite, a režirali su je David Pinillo i Marta Font. Glavne uloge igraju Najwa Nimri, Aitana Sánchez-Gijón, Blanca Suárez i Manu Ríos.

O čemu je riječ?

Serija Breathless prati živote doktora i medicinskih sestara državne bolnice Joaquín Sorolla u Valenciji. Osim što prikazuje međuljudske odnose, serija također istražuje probleme s kojima se susreće javno zdravstvo zbog nedovoljnih financijskih sredstava.

 

Korisnici Netflixa pohvalili su seriju

Korisnici Netflixa pohvalili su španjolsku seriju putem raznih društvenih mreža.

"Svima preporučujem da pogledaju seriju! Predobra je", napisala je jedna korisnica Reddita.

"Na Netflixu se isplati pogledati Breathless", napisala je korisnica Facebooka u grupi Netflix Bangers, dok je druga dodala: "Odlična serija, bila sam tako tužna kada sam došla do zadnje epizode."

"Svi bi trebali pogledati Breathless", "Pogledao sam Breathless u jednom danu", "Nadam se da ćemo dobiti drugu sezonu", neki su od komentara na X-u.

Serija Breathless zasad ima jednu sezonu koja se sastoji od osam epizoda. Još uvijek nije poznato hoće li dobiti drugu sezonu.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.