Kritičari popljuvali novi film Cate Blanchett i Kevina Harta, dali su mu mizernih 3%

Screenshot: Youtube

UNATOČ impresivnoj glumačkoj postavi, koja uključuje dva dobitnika Oscara, kritičari su razočarani novom znanstveno-fantastičnom akcijskom komedijom Borderlands. Riječ je o adaptaciji popularne serije videoigara čija je radnja smještena na napuštenom planetu Pandora, na kojem ljudi tragaju za tajanstvenim blagom.

Radnja filma prati Lilith, zloglasnu lovkinju na glave s tajanstvenom prošlošću, koja se nevoljko vraća u svoj dom, Pandoru, najkaotičniji planet u galaksiji. Njezina misija je pronaći nestalu kćer najmoćnijeg S.O.B.-a u svemiru. Lilith formira neočekivani savez s timom neprilagođenih: Rolandom, Tannisom, Tiny Tinom, Kriegom i Claptrapom.

Ovi nevjerojatni heroji moraju se zajedno boriti protiv izvanzemaljske vrste i opasnih razbojnika kako bi otkrili jednu od najeksplozivnijih tajni Pandore. Sudbina svemira mogla bi biti u njihovim rukama, ali borit će se za nešto više - jedni za druge.

 

Borderlands režirao je Eli Roth, a filmsku ekipu čine Cate Blanchett, Ariana Greenblatt, Jack Black, Jamie Lee Curtis, Kevin Hart i Florian Munteanu.

Po izlasku trailera, mnogi su fanovi pisali da su razočarani, a njihovo mišljenje očito dijele i kritičari koji su prvi pogledali film te su mu na Rotten Tomatoesu dali mizernih tri posto.

"Likovi su jednodimenzionalni, poput avatara", piše The Hollywood Reporter.

"Borderlands je katastrofa", mišljenje je Independenta.

"Je li Borderlands najgori film godine? Definitivno ulazi u konkurenciju za Zlatnu malinu", dodaje London Evening Standard.

Film u hrvatska kina stiže 29. kolovoza.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.