Kultni film iz 2005. godine postaje serija, vraća se originalni redatelj

Screenshot: YouTube/Lionsgate Films/Foto: EPA

KULTNI horor Hostel dobit će televizijsku adaptaciju. Redatelj Eli Roth i producenti Mike Fleiss i Chris Briggs surađuju na seriji inspiriranoj njihovim hitom iz 2005. godine, potvrdio je The Hollywood Reporter.

Serija Hostel trenutno je u ranoj fazi razvoja, a iza nje stoji studio Fifth Season koji je radio na Appleovoj hvaljenoj seriji Severance. Serija je opisana kao moderna adaptacija serijala koji se počeo prikazivati 2005. godine.

Roth i Briggs pišu scenarij za seriju koju režira Roth. Roth, Briggs i Fleiss rade i kao izvršni producenti. Glumac Paul Giamatti, koji je ove godine nominiran za Oscara za svoju izvedbu u filmu The Holdovers, igrat će jednu od glavnih uloga.

Originalni film pratio je dvojicu američkih turista koji s prijateljem s Islanda putuju po Europi. Tijekom posjeta Amsterdamu mladi muškarci upoznaju misterioznog Alekseja koji im kaže da bi trebali otići u Slovačku umjesto u Barcelonu. Sva trojica odluče ga poslušati, ne znajući da će uskoro postati žrtve organizacije koja otima turiste i iznajmljuje ih bogatašima koji vole mučiti ljude.

Film je u kinima zaradio više od 80 milijuna dolara te je dobio dva nastavka, od kojih je jedan izašao 2007., a drugi 2011. godine. Filmovi su podijelili kritičare, ali su pronašli brojne obožavatelje među ljubiteljima slasher filmova.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.