Leonardo DiCaprio otkrio s kojim mu je glumcem bilo najdraže raditi

Foto: EPA

Leonardo DiCaprio danas je jedan od najpoznatijih glumaca. Iako je jedno od najprepoznatljivijih lica u svijetu filma, nikada se nije bojao prihvatiti nešto čudno ako smatra da će to pravilno utjecati na publiku, bilo da je riječ o ulozi Jordana Belforta u filmu Vuk s Wall Streeta ili o izazovima poput scena s grotesknim stvarima u filmu Povratnik.

Ipak, nakon godina izvrsnih nastupa DiCaprio je priznao da je jedan od njegovih najboljih trenutaka bila suradnja s Alom Pacinom u filmu Bilo jednom... u Hollywoodu.

Svatko tko je radio s Alom Pacinom sigurno ima nezaboravna sjećanja. On je već četiri desetljeća ikona, s rijetkim iznimkama poput filma Jack i Jill. Osim toga, njegova uloga filmskog izvršnog direktora koji prepoznaje potencijal u DiCaprijevom liku više djeluje kao strateški potez Quentina Tarantina.

DiCaprio je uživao u svakom trenutku s Pacinom

Tarantino je već bio poznat kad je počeo raditi na svom devetom filmu, a cilj mu je bio pokazati kako čak i najveće zvijezde mogu postati sporedne u modernom Hollywoodu. Film je zamišljen kao ljubavno pismo starom Hollywoodu, ističući kako i najsjajnije zvijezde prošlih vremena mogu postati neprepoznatljive.

DiCaprio je uživao u svakom trenutku s Pacinom.

"Al i ja smo nekoliko tjedana uvježbavali jednu scenu. Mnogo toga je izbačeno, ali sjediti i razgovarati o industriji s Alom Pacinom bio je jedan od vrhunaca moje karijere. Bilo je nevjerojatno i nezaboravno raditi s nekim tko može tako osvijetliti scenu", rekao je glumac za BBC Radio 1.

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.