Liam Hemsworth otkrio da nije čitao knjige ni gledao seriju prije uloge u Witcheru

Foto: EPA/Screenshot: Youtube

NAKON što su obožavatelji The Witchera u tri sezone u ulozi Geralta od Rivije gledali Henryja Cavilla, u četvrtoj sezoni će u glavnoj ulozi gledati australskog glumca Liama Hemswortha. Prve reakcije mnogih obožavatelja na ovu promjenu bile su negativne, smatrajući da nitko ne može glumiti Geralta dobro kao što je to radio Cavill, koji je obožavatelj knjiga i videoigre.

Gostujući u emisiji Live with Kelly & Mark, Hemsworth je konačno komentirao preuzimanje uloge zbog koje je dobio brojne kritike i prije nego što su ga gledatelji zapravo vidjeli u ulozi.

"Nisam gledao seriju, nisam ni pročitao knjige, ali igrao sam videoigru prije desetak godina ili tako nešto. Ona je i danas jedna od najboljih videoigara svih vremena. Iz Netflixa su mi se obratili prije skoro dvije godine i rekli da žele da jednostavno uskočim i preuzmem ulogu. 

Bio sam jako uzbuđen zbog preuzimanja tog lika jer sam bio veliki obožavatelj videoigre. Ali, rekao sam im da me puste da pogledam seriju i bacim pogled na knjige, da se stvarno uvučem u to prije nego što počnem igrati lika", objasnio je Hemsworth. 

 

Iz Netflixa su dosad objavili samo kratak teaser s Hemsworthom kao Cavillovom zamjenom, a mnogi obožavatelji nisu bili nimalo oduševljeni. U objavljenom teaseru, koji traje nešto više od minute, Geralt prolazi kroz zamagljenu šumu ili močvaru, a pri samom kraju okreće se prema stvorenju koje zvuči kao jedno od čudovišta koja su ga slijedila.

Zasad nije poznat točan datum premijere četvrte sezone serije koju su gledatelji posljednji put imali priliku gledati 2023. godine. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.