Liam Neeson (72) se povlači iz akcijskih filmova

Foto: Profimedia

LIAM Neeson sve više razmišlja o povlačenju iz sudjelovanja u akcijskim filmovima. Poznati glumac je u nedavnom intervjuu razgovarao o svojim godinama te otkrio kako razmišlja da je zbog njih bolje da ne pristaje na fizički zahtjevne uloge.

Kako izvještava Deadline, glumac poznatog akcijskog serijala 96 sati, kao i brojnih drugih akcijskih filmova, još uvijek sam izvodi svoje borbene scene, dok kaskader Mark Vanselow, glumčev dugogodišnji suradnik, preuzima sve teže akrobatske scene koje Neeson ne može raditi.

"Imam 72 godine, to mora prestati u nekom trenutku", rekao je u razgovoru za People, misleći na svoje uloge u akcijskim filmovima. "Ne možete prevariti publiku. Ne želim da Mark umjesto mene mora raditi borbene scene", dodao je Neeson za People.

Iako još nije odredio točan datum kada misli prestati glumiti u akcijskim filmovima, naslutio je da bi to moglo biti nekad tijekom 2025. godine. 

"Možda krajem sljedeće godine. Mislim da je to to", kratko je komentirao Neeson.

Neesonov sljedeći film, Absolution, u mnoga kina stiže u studenom. Prati ostarjelog gangstera koji pokušava ponovo uspostaviti odnos s djecom i ispraviti greške iz prošlosti. Redatelj filma je Hans Pette Moland, a scenarij je napisao Tony Gayton.

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.