Lily Collins otkrila s kojom poznatom glumicom joj je bilo najbolje surađivati

Foto: EPA

LILY Collins, zvijezda Netflixove hit-serije Emily in Paris, u nedavnom intervjuu za Sky News prisjetila se svog filmskog debija i otkrila s kojom glumicom joj je bilo najbolje surađivati.

Collins se kao dijete pojavila u televizijskoj seriji The Growing Pains, ali u svijet filma probila se tek 2009. godine kada je dobila sporednu ulogu u sportskoj drami Priča o prvaku (The Blind Side).

Priča o prvaku prikazuje životnu priču poznatog igrača NFL-a Michaela Ohera, koji je odrastao uz obitelj Tuohy. Collins je u filmu utjelovila njegovu posvojenu sestru.

 

"U mom prvom filmu vodila me je Sandra Bullock", prisjetila se Collins, koja je u to vrijeme imala 20 godina, prenosi IndieWire. "Zaista me je uzela pod svoje krilo i pokazala mi kako funkcioniraju stvari."

Collins je uspješnu oskarovku nazvala "najljubaznijom i najopakijom ženom" ikada.

"Podučavala me je čak i kada nije znala da to radi jer sam je promatrala na setu", nastavila je Collins te objasnila da je pratila što Bullock radi, kakva pitanja postavlja i kako se ponaša prema ostatku filmske ekipe.

"Stvarno sam cijenila i poštovala način na koji je vodila set i samu sebe. Ostale smo u kontaktu", dodala je. "Cijelo to iskustvo ostavilo je velik utjecaj na mene jer sam u svom prvom filmu imala priliku učiti od tako nevjerojatne, snažne i ljubazne žene."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.