Ljudi oduševljeni trailerom za ratni film s Kate Winslet: "Ta žena nema lošu ulogu"

Screenshot: Youtube

OBJAVLJEN je novi trailer za nadolazeću biografsku ratnu dramu pod nazivom Lee, koju je režirala Ellen Kuras. Drama se temelji na biografiji The Lives of Lee iz 1985. godine, koju je napisao Miller Anthony Penrose, a govori o životu američke ratne fotografkinje Elizabeth Lee Miller.

Filmska adaptacija biografije govori o životu Lee, nekadašnje manekenke koja je postala hvaljena ratna dopisnica i fotografkinja za časopis Vogue tijekom Drugog svjetskog rata. Glavnu ulogu u filmu dobila je oskarovka Kate Winslet, a u filmu se pojavljuju i Alexander Skarsgård, Andy Samberg, Andrea Riseborough, Josh O'Connor, Marion Cotillard, James Murray i druge poznate zvijezde.

 

Kako prenosi Variety, usprkos protivljenju da žene rade na prvoj crti bojišnice kao ratne izvjestiteljice, Lee je uspjela snimiti ključne fotografije iz rata za britanski Vogue, uključujući razaranje uzrokovano Blitzom i posljedice Dana D. No, ovaj posao nije prošao bez posljedica, s obzirom na to da je fotografkinja svjedočila brutalnom ratovanju iz prve ruke, koje je na nju ostavilo trag.

Scenarij za film prema biografiji iz 1985. godine napisali su Liz Hannah, Marion Hume i John Collee.

Obožavatelji glumice oduševljeni trailerom za film

Nakon što je objavljen novi trailer, u komentarima su se javili obožavatelji poznate glumice koji smatraju da će ovo biti još jedna uloga vrijedna nominacije za Oscara. 

"Ako Kate za ovo ne dobije Oscara, onda ništa više nije pravedno", "Ova žena u životu nije imala lošu ulogu", "Lee mi izgleda kao još jedan film u kojem će Winslet biti genijalna", "Winslet je glavna zvijezda filma, ali i ostatak glumačke postave je odličan", "Jako se veselim ovom filmu, Kate će sigurno genijalno odglumiti Lee", samo su neki od komentara ispod trailera.

Film u britanska i irska kina dolazi u studenom ove godine. Trenutno nije poznato hoće li i kada imati premijeru u hrvatskim kinima. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.