Lorraine Bracco, zvijezda Obitelji Soprano, kaže da nije zadovoljna završetkom serije

Screenshot: YouTube/HBO

UPOZORENJE! Tekst sadrži spoilere!

LORRAINE Bracco, zvijezda serije Obitelj Soprano (The Sopranos), nedavno je gostovala u emisiji The Spotlight with Jessica Shaw, tijekom koje je otkrila da nije zadovoljna završetkom slavne kriminalističke serije.

Bracco je u seriji glumila psihijatricu protagonista Tonyja Soprana (James Gandolfini), dr. Jennifer Melfi, koja je kroz godine razvila blizak odnos s mafijašem i nastavila raditi s njim unatoč njegovoj profesiji. No nakon što su njezini kolege otkrili istinu o Tonyju, bila je prisiljena prekinuti suradnju.

Serija Obitelj Soprano, autora Davida Chasea, imala je jedan od najkontroverznijih završetaka u povijesti televizije. U posljednjoj sceni serije Tony sjedi u restoranu sa svojom obitelji i čeka kćer Meadow. U jednom trenutku vrata restorana se otvaraju, Tony podiže pogled, a scena završava iznenadnim rezom.

Iako mnogi tvrde da ovako nagli završetak upućuje na Tonyjevu smrt, Bracco vjeruje da je mafijaš preživio te nakon nekog vremena nastavio psihoterapiju s dr. Melfi.

"Iskreno, mislim da su se možda sretali u restoranima ili nešto slično", rekla je Bracco, prenosi Variety. "Ne znam. Mislim da dio mene želi vjerovati da je uzela kratku pauzu od njega, ali nakon toga su ponovno nastavili s terapijom."

"Također, nisam bila zadovoljna Davidovim završetkom cijele priče", rekla je. "Mislila sam da je bio loš i pogrešan. Bila sam ljuta. Rekla sam mu: 'Kako možeš uložiti pet godina u nečiji život i samo tako otići? To nije u redu.' I to je bilo to."

Chase je u intervjuu za Variety iz 2015. godine rekao da nikad nije očekivao da će završetak izazvati toliku pomutnju među fanovima.

"Mislio sam da će završetak biti donekle šokantan, naravno, ali ne do te mjere. Nisam mislio da će postati predmet tolikih rasprava. Nisam imao pojma o tome. Nikad nisam smatrao da taj iznenadni rez predstavlja hitac iz pištolja", rekao je tada autor serije.

"Glavna poruka na koju sam ciljao u tom trenutku bila je: 'Nemojte prestati vjerovati'", dodao je. "Iako će sve doći kraju, kroz život stvaramo veze koje su tako vrijedne i imamo sreće što ih možemo iskusiti. Život je kratak. Za Tonyja sve završava ili u tom trenutku ili kasnije. No unatoč svemu, bilo je vrijedno toga. Dakle, nemojte prestati vjerovati."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.