Martin Lawrence vraća se u svoju poznatu ulogu nakon 25 godina

Foto: EPA/Screenshot: Youtube

NAKON uspjeha filma Zločesti dečki 4 (Bad Boys: Ride or Die) Martin Lawrence i Sony Pictures planiraju snimiti nastavak još jedne akcijske komedije ovog glumca. Deadline izvještava da je u razvoju snimanje komedije Plava munja (Blue Streak) redatelja Lesa Mayfielda iz 1999. godine.

Izvori za Deadline ističu da je film u ranoj fazi razvoja i zasad nije uključen nitko od glumaca iz originala, u kojem su glumili Luke Wilson, Peter Greene, Dave Chappelle, Nicole Ari Parker i druge zvijezde. Scenarij piše Cole Maliska, a Lawrence producira film u suradnji s Robertom Lawrenceom, Rae Proctor, Stacy Lyles i Tobyjem Jaffeom.

Originalni film prati Lawrencea u ulozi Milesa Logana, kradljivca dragulja koji pokušava vratiti dijamant koji je ostavio u policijskoj postaji nakon što je uhićen. Miles se prerušava u detektiva i udružuje s policajcem Carltonom (Luke Wilson) kako bi istraživali provale u policijsku stanicu. 

 

Plava munja na IMDb-ju ima ocjenu 6.4 od ukupno 10, a na Rotten Tomatoesu postoji značajna razlika između ocjena kritičara i publike. Na toj stranici kritičari su filmu dali ocjenu od 35 posto, dok se publici film više svidio te su ga ocijenili sa 64 posto. 

Ako dosad niste, film je moguće pogledati na Netflixu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.