Martin Scorsese stao u obranu glume Brendana Frasera u Ubojicama cvjetnog mjeseca

Screenshot: YouTube

UBOJICE CVJETNOG MJESECA trenutno se prikazuju u kinima. Kritičari su zadovoljni viđenim, publika je istog mišljenja i očekuje se da će film dobiti nekoliko nominacija za Oscara.

Brendan Fraser, koji je početkom godine dobio Oscara za ulogu u Kitu, u filmu glumi odvjetnika W.S. Hamiltona. Njegov lik se u filmu pojavljuje kratko, no mnogi gledatelji smatraju da je Fraserova gluma bila previše teatralna. Martin Scorsese, redatelj Ubojica cvjetnog mjeseca, stao je u glumčevu obranu. Smatra da je Fraser savršeno odglumio Hamiltona, baš onako kako je on to htio i zamislio.

"Mislili smo da će biti odličan u ulozi odvjetnika. Sviđa mi se njegov rad tijekom svih ovih godina. Bio je na setu tek nekoliko tjedana jer je stigao u dosta kasnoj fazi produkcije. Bilo nam je super to vrijeme koje smo proveli zajedno, posebno u scenama s Leom", rekao je redatelj.

"Nama je, kad smo ga čuli u jednoj sceni, bio savršen. Pružio je onoliko koliko je bilo potrebno u sceni. U kadru je djelovao veliko. On je divan glumac i jednostavno je s njim super raditi", dodao je Scorsese.

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.