Marvel danas slavi 85 godina postojanja. Potvrdio četiri projekta koji stižu u 2025.

Screenshot: Youtube/Marvel Entertainment

MARVEL danas slavi 85. godišnjicu. Na svojim je službenim kanalima 85. godinu postojanja odlučio proslaviti videozapisom, u kojem se prisjetio mnogih projekata svih ovih godina i ključnih osoba koje su sudjelovale u njima. 

Osim kratkih isječaka iz već objavljenih filmova i serija, ova videoposveta sadrži i projekte koji su dio Marvelove Faze 5, a dolaze 2025. godine. Kratki isječci novih projekata koji stižu iduće godine su oni iz Daredevila: Born Again, Captain America: Brave New World, Ironhearta i Thunderboltsa. 

Neki od ovih klipova već su predstavljeni na nedavno održanom D23 Exopu. Osim isječaka iz filmova i serija, objavljeni videozapis za godišnjicu sadrži i arhivske snimke iz mnogih intervjua i projekata proteklih nekoliko godina, uključujući one s pokojnim Stanom Leejem, piscem stripova, urednikom i producentom te jednim od najzaslužnijih ljudi kad je riječ o samom postojanju Marvela. 

Obožavatelji Marvela zahvaljuju u komentarima

Poznato je da Marvel Cinematic Universe ima milijune obožavatelja koji vjerno prate sve projekte na kojima rade i priče o omiljenim herojima. Nakon što su iz Marvel Entertainmenta objavili video u kojem slave velikih 85 godina, u komentarima su se javili obožavatelji koji im zahvaljuju na svemu što su učinili. 

"Znam da ne znate, ali zbog vašeg rada svijet je bolje mjesto", "Marvel je naša moderna mitologija. Hvala vam na svemu što ste radili i radite", "Sretan 85. rođendan, Marvel, nemojte prestati raditi ono što svi volimo", "Hvala na svemu, ekipa iz Marvela", "Da nema Marvela, svijet bi bio tužnije mjesto", "Hvala vam što postojite i snimate filmove koje volimo", neki su od niza komentara fanova.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.