Matt Damon otkrio da bi volio snimiti nastavak drame iz 1998.: Svi to želimo učiniti

Foto:EPA/Screenshot:Youtube

MATT Damon je u nedavnom intervjuu otkrio da bi volio snimiti nastavak drame u kojoj je imao glavnu ulogu 1998. godine. Riječ je o drami Kockari (Rounders) u kojoj je glavni fokus na igri pokera.

Gostujući u The Rich Eisen Show, Matt Damon je voditelju otkrio postoji li film u kojem je glumio, a čiji bi nastavak volio snimiti. Glumac je otkrio da bi volio snimiti nastavak filma Kockari redatelja Johna Dahla, a prema njegovim riječima, čini se da nije jedini.

"Onaj o kojem pričamo godinama, baš sam nedavno sreo Edwarda Nortona, i svi to želimo učiniti je drugi film Kockara. Toliko toga se dogodilo u svijetu pokera u posljednjih 25 godina, bilo bi zabavno sustići te tipove", prenosi The Hollywood Reporter.

Radnja Kockara prati Mikea McDermotta (Matt Damon) koji, nakon što je doživio veliki gubitak u partiji pokera, kaže da više nikad neće igrati. Međutim, nakon što se njegov najbolji prijatelj preko glave upetlja s nemilosrdnim vlasnikom podzemnog kluba, Mikeova odanost vraća ga za stol u igri koju si ne može priuštiti da izgubi.

U filmu su još glumili Edward Norton, John Malkovich, Gretchen Mol, Ray Iannicelli, Merwin Goldsmith i druge zvijezde. Scenarij su napisali David Levien i Brian Koppelman.

Film je moguće posuditi ili kupiti za gledanje na Amazonu. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.