Matthew Perry nas je godinama nasmijavao kao Chandler Bing. Evo najboljih trenutaka

Screenshot: YouTube

MATTHEW Perry ostvario je zavidnu televizijsku karijeru s nizom izvanrednih uloga, od Zapadnog krila do Studija 60 na Sunset Stripu. Međutim, uloga Chandlera Binga u Prijateljima je najprepoznatljivija i ostaje njegove najveće postignuće.

Glumac, koji je preminuo u subotu, u dobi od 54 godine, unio je srčanost i ranjivost u ulogu cimera Joeyja Tribbianija (Matt LeBlanc) i bespomoćno zaljubljenog supruga Monice Geller (Courteney Cox). Tijekom nevjerojatnih 10 godina prikazivanja slavnog sitcoma, Perry je imao brojne nezaboravne trenutke kao lik Chandlera Binga uz svoje kolege Jennifer Aniston, Lisu Kudrow i Davida Schwimmera.

Dok svijet oplakuje njegov odlazak, evo nekoliko trenutaka iz Prijatelja koji će zauvijek ostati urezani u naša sjećanja.

The Blackout

Obožavatelji su se odmah zaljubili u šaljivdžiju Chandlera Binga, ali u epizodi The One With The Blackout, koja je emitiran u sklopu prve sezone, učvrstio je svoju ulogu glumca s besprijekornim osjećajem za komičan trenutak.

U spomenutoj epizodi Perry ostaje zarobljen s jednom od najljepših žena na svijetu, supermodelom Jill Goodacre. Nakon što je prihvatio uzeti žvakaću gumu od Jill, kaže: "Žvakaća guma bila bi savršena." Potom izgovara istu rečenicu, ali upitnim tonom i dodaje: "Gadim se sam sebi."

The Guessing Game

Epizoda The Guessing Game kulminirala je spoznajom da je Chandlerov posao ostao misterij. Otkrio je i da mu je najveći strah Michael Flatley iz skupine Lord of the Dance.

"Njegove noge mlataraju kao da su neovisne o njegovom tijelu", uzviknuo je Chandler. 

Rossova urnebesna trivijalna igra također završava neočekivanim obratom: Chandler i Joey preuzimaju Monicin i Rachelin stan.

Otkrivanje Chandlerove i Monicine romanse

Tajna romansa između Chandlera i Monice otkrivena je nakon što ih Phoebe uhvati u ljubavnom klinču.

Zaručnička fotografija

Monica je željela da se njezina i Chandlerova zaručnička fotografija objavi u novinama, ali njegov iskren osmijeh pokazao je da on jednostavno nije fotogeničan. Njegove čudne grimase su pokazale da je savršen kandidat za fizičku komediju, što je prikazao u filmu The Whole Nine Yards.

Konačni rastanak s Janice

U posljednjoj sezoni Prijatelja, Monica i Chandler odlučuju napustiti Veliku Jabuku i preseliti u predgrađe. Igrom slučaju, kao još jedan potencijalni kupac kuće koja im se svidjela, pojavljuje se Chandlerova bivša djevojka Janice.

Dirljiva epizoda prikazala je Chandlerovu nježniju stranu dok se opraštao s Janice.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.