Michael Fassbender glumi tajnog agenta u novoj triler seriji, trailer je hit

Screenshot: YouTube/Showtime

NA YOUTUBEU je jučer objavljen službeni trailer za nadolazeću špijunsku triler seriju The Agency, koja će se prikazivati na streaming servisu Paramount+ with Showtime.

Temelji se na popularnoj francuskoj seriji Le Bureau des Légendes, koju je kreirao Éric Rochant i prikazivala se od 2015. do 2020. godine. Scenarij za novu seriju napisala su braća Jez i John-Henry Butterworth, scenaristi uspješnih filmova Edge of Tomorrow i Ford v Ferrari.

Glumačku postavu serije The Agency čine Michael Fassbender, Jeffrey Wright, Jodie Turner-Smith, Katherine Waterston, John Magaro, Alex Reznik, Andrew Brooke, Harriet Sansom Harris, India Fowler, Saura Lightfoot-Leon, Reza Brojerdi i Richard Gere.

Fassbender je utjelovio Martiana, tajnog agenta CIA-e koji je nakon nekoliko godina provedenih u tajnoj misiji pozvan da se vrati u londonski ured. Martian je zbog posla ostavio svoju ljubav, Sami Zahir, koju je upoznao tijekom misije. No, njegova karijera, identitet i nova misija stavljeni su na kušnju kada dozna da je Sami također u Londonu.

U traileru vidimo kako Martian preispituje svoju karijeru nakon povratka s misije. Tajni agent žali što je prekinuo vezu zbog posla i vjeruje da je posao koji radi neprirodan. Lik koji igra Richard Gere šalje ga u novu misiju, čiji je cilj pronaći jednog od odbjeglih agenata.

Izvršni producenti serije su Fassbender, Wright, Keith Cox, Nina L. Diaz, David Glasser, Ron Burkle, David Hutkin, Bob Yari, Alex Berger, Ashley Stern i Pascal Breton. Seriju produciraju George Clooney i Grant Heslov.

The Agency će imati premijeru 29. studenog ove godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.