Michael Keaton vjeruje da je bio toliko loš u ovom filmu da je razočarao Tima Burtona

Screenshot: YouTube/Disney

MICHAEL Keaton je u nedavnom intervjuu za The New York Times otkrio da žali zbog svoje izvedbe u Disneyjevom filmu Dumbo iz 2019. godine, koji je režirao Tim Burton.

Oskarovac je u filmu o sloniću Dumbu utjelovio pohlepnog vlasnika zabavnog parka koji otkupi cirkus u kojem Dumbo odrasta jer želi zaraditi na sloniću.

 

Kako navodi Variety, film je zaradio 350 milijuna dolara na kinoblagajnama, zbog čega ga je Disney smatrao financijskim promašajem, a uz to nije oduševio ni kritičare.

"Stvarno volim raditi s Timom, ali mislim da nikada nismo analizirali zašto funkcioniramo tako dobro dok smo zajedno; jednostavno si pašemo", izjavio je Keaton. "Mislim da sam ga razočarao u jednom filmu, ali to je samo moje mišljenje koje me muči i danas. Nisam imao pojma što radim u Dumbu. Bio sam užasan u tom filmu."

No, Burton se priključio intervjuu i opovrgnuo glumčevu tvrdnju. Glumac i redatelj surađivali su na filmovima Beetlejuice, Batman, Batman se vraća, Dumbo i Beetlejuice Beetlejuice.

Iako Keatonova izvedba u Dumbu nije razočarala Burtona, sam film ostavio mu je gorak okus u ustima. Naime, redatelj je nakon Dumba mislio otići u mirovinu i shvatio je da više ne želi raditi za Disney. Serija Wednesday i film Beetlejuice Beetlejuice vratili su mu ljubav prema režiji.

Burtonov najnoviji film Beetlejuice Beetlejuice imat će pretpremijeru 4. rujna ove godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.